Το Paintball είναι ένα συμμετοχικό ομαδικό άθλημα όπου οι ομάδες προσπαθούν να βγάλουν η μια την άλλη από το παιχνίδι με τη χρήση πλαστικών σφαιριδίων που περιέχουν χρώμα και εκτοξεύονται από όπλα τροφοδοτούμενα με αέρα. Τα σφαιρίδια περιέχουν χρώμα που είναι ειδικό υδατοδιαλυτό και μη τοξικό, και το οποίο δεν αφήνει κανένα ίχνος στα ρούχα ή το δέρμα μετά το πλύσιμο.

 Το Afantou Paintball πρωτοπορεί και εξελίσσεται και παρουσιάζει την νέα του υπηρεσία, το Paintball at Home.

Έχοντας πολυετή εμπειρία στις διαμορφώσεις πεδίων που βρίσκονται στην ύπαιθρο, έχει αναπτύξει μια πλήρως εξοπλισμένη κινητή μονάδα ώστε να μπορεί να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και στον χώρο σας !!!

Εάν επιθυμείται την διοργάνωση ενός αξέχαστου event στο χώρο σας τότε η υπηρεσία μας Paintball at Home μπορεί να καλύψει όλες σας τις ανάγκες.

Ενημερωθείτε καλώντας μας για όλες τις πληροφορίες που θα σας φανούν χρήσιμες και εμείς θα αναλάβουμε την πλήρη διοργάνωση.

Το φωτογραφικό υλικό μας από παρόμοιες διοργανώσεις σε ιδιωτικούς χώρους  πελατών μας δεν μπορούμε να σας το παρουσιάσουμε. Καλέστε μας για να κανονίσουμε μια συνάντηση και να δείτε δείγματα της υπηρεσίας μας από κοντά.

Σας ευχαριστούμε και περιμένουμε να κάνουμε πράξη τις επιθυμίες σας.

Πάρε μέρος τώρα στο διαγωνισμό μας μέχρι τέλος Απριλίου!

Με κάθε συμμετοχή σε παιχνίδι παίρνεις 5 συμμετοχές στον διαγωνισμό.

Με κάθε επιπλέον γέμισμα 200 χρωμοσφαιρών λαμβάνεις άλλες 10 συμμετοχές.